Wat is er nu leuker dan een golftrip te maken onder leiding van je eigen professional? Stevig aan je golfspel werken, in een mooie (zonnige) omgeving, compleet verzorgd, en met een gezellige groep mensen? In de afgelopen jaren hebben Raymond en Jelle veel ervaring opgebouwd met het organiseren en begeleiden van golfreizen. Vele bestemmingen zijn de revue gepasseerd. Van Egypte en Frankrijk tot Tsjechië en van de Dominicaanse Republiek tot Spanje en Portugal.

TIP : Lees onderaan deze pagina de reviews van eerdere deelnemers, en bekijk een impressie van een van onze trips.

Voor onderstaande trip is de inschrijving nu geopend ! Zorg dat je er snel bij bent want uit ervaring is gebleken dat de reizen zeer snel vol lopen. Wat staat er nog bij ons in de planning:

Spanje maart 2020

We zijn op deze locatie al vaker geweest dus weten precies waarom we weer terug gaan. Een leuke 27 holes baan, het hotel was al prima maar krijgt deze winter een upgrade, diverse mooie banen in de buurt, en goede oefenfaciliteiten. Tja, meer heb je niet nodig ! Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Bekijk ook even het filmpje van de locatie, en je kunt vanf NU inschrijven ! Download HIER het inschrijfformulier. Vul in, mail ons dat je mee wil en we zetten je op de lijst.

 

Droomreis Zuid Afrika, november 2020 !

Toen we er in 2017 waren hebben we ons voorgenomen zeker terug te keren. Wat een mooi land, en prachtige golfbanen! We pakken de allermooisten mee, maar gaan ook op safari. En ook een verlenging in het hippe Kaapstad is mogelijk. We zijn de details nog aan het uitwerken, hieronder vast een idee, filmpje van de bestemmingen, en klik op de poster voor een uitgebreid programma van de reis.

En LET OP, vrijdag 11 oktober organiseren we een informatiemiddag over deze bestemming. Een lokale agent komt naar onze andere golfschool locatie; de Hooge Rotterdamsche, en onder het genot van een hapje en drankje kun je je onder dompelen in de voorpret voor deze fantastische reis. Geef je op voor deze middag (en/of alvast voor de reis :)  ) via info@golfconsult.nl

Een indruk krijgen hoe zo’n reis beleefd wordt? Lees hieronder de reviews van eerdere deelnemers, en op de reizenpagina van onze Golfschool op Edda Huzid onderaan vind je er nog veel meer.

6 gedachten over “Golfreizen

 • 13 november 2019 om 15:08
  Permalink

  Weer een mooie perfect verzorgde reis, dit keer naar Barcelo’ Montecastillo Golf onze thuisbaan en nog twee andere banen.
  Het dagelijks strak georganiseerde programma van les en spelen ,met tijd voor een bakkie en humor was voor iedereen een uitdaging, ik heb er veel van opgestoken, nu nog in de praktijk brengen.
  Jelle en Raymond het was weer fijn om er bij te zijn , in het voorjaar ga ik weer mee.

  Berty

 • 11 november 2019 om 17:39
  Permalink

  Wat heb ik weer enorm genoten van deze superreis naar Jerez.
  Raymond en Jelle, wat hebben jullie alles tot in de finesses verzorgt.
  De gezellige mensen, de accomodatie , de prachtige banen, het fantastische weer en het heerlijke eten,in het hotel en ook in de stad, top👍
  Jullie lessen zijn ook geweldig met altijd weer leuk bedachte items/attributen 🤣
  Zelfs de tassen dragen jullie nog naar lockers/bus.
  Je zou er lui van worden, je hoeft je werkelijk nergens zorgen over te maken, alleen altijd wel optijd zijn, in mijn geval, de wekker zetten.
  Al met al een enorme aanrader.
  De volgende reis is alweer geboekt.
  ….. en Zuid-Afrika staat ook weer op mijn verlanglijstje😍

 • 13 april 2019 om 15:43
  Permalink

  Jammer dat zo’n reis zo snel voorbij gaat,wat was het weer een feest, gezellige mensen voordeel als je vaker meegaat je je nooit verloren voelt in de groep en dan de aandacht van Jelle en Raymond niets is ze teveel. Altijd weer een andere les vorm . Het waren weer prachtige banen, gelukkig krijg je steun tijdens zo’n ronde daar steek je veel van op. Kortom prima hotel, fantastisch eten en een fijne sfeer dat is golf op z’n best. Volgende reis hoop ik er weer bij te zijn. Berty

 • 16 november 2018 om 13:38
  Permalink

  Het was weer een feest van herkenning, al meerdere malen ben ik mee geweest en steeds weten zij zich zelf te overtreffen en geven je het gevoel van thuis komen. Nu al het geleerde in de praktijk brengen, was dat maar zo eenvoudig als het lijkt als zij het voordoen. Raymond en Jelle jullie zijn prima gastheren ik heb genoten van deze geweldige reis in Portugal en hoop een volgende reis weer van de partij te zijn! Berty Hildebrand

 • 14 november 2018 om 20:15
  Permalink

  Voor de tweede keer zijn wij met Jelle en Raymond op golfreis gegaan. De 1e keer was een super ervaring dus de verwachtingen waren hoog gespannen. Deze reis naar Portugal was echter ook weer super de super!! Jelle en Raymond hadden opnieuw een uitgebalanceerd programma met lessen, golfen en (culinair) plezier. Hun adviezen op de driving range en in de baan zijn goud waard en telkens zorgen zij weer voor starttijden op de mooiste banen. Naast de organisatorische kwaliteiten van Jelle en Raymond zijn het ook perfecte gastheren, die ervoor zorgen dat je in alle opzichten een geweldige golfweek hebt.
  Voor ons is het in ieder geval zeker dat wij ook de komende golfreizen graag weer van de partij zijn.
  Jelle en Raymond, super bedankt voor deze geweldige week!!! Hans en Ineke van den Hoven

 • 1 juni 2018 om 09:43
  Permalink

  De parels van Parijs, wederom een goed verzorgd en georganiseerd golfuitje met Raymond en Jelle, altijd een feestje met deze mannen. Wat een mooie banen, wat een entourage en wat een leuk gezelschap, vier dagen fun en golf op hoog niveau. Kijk nu al weer uit naar het volgende event, voor mij Abi Dhabi!

Reacties zijn gesloten.