Wat is er nu leuker dan een golftrip te maken onder leiding van je eigen professional? Stevig aan je golfspel werken, in een mooie (zonnige) omgeving, compleet verzorgd, en met een gezellige groep mensen? In de afgelopen jaren hebben Raymond en Jelle veel ervaring opgebouwd met het organiseren en begeleiden van golfreizen. Vele bestemmingen zijn de revue gepasseerd. Van Egypte en Frankrijk tot Tsjechië en van de Dominicaanse Republiek tot Spanje en Portugal.

TIP : Lees onderaan deze pagina de reviews van eerdere deelnemers, en bekijk een impressie van een van onze trips.

Voor onderstaande trip is de inschrijving nu geopend ! Zorg dat je er snel bij bent want uit ervaring is gebleken dat de reizen zeer snel vol lopen.

Spanje April 2019

We gaan met onze trips altijd weer naar andere locaties. Maar voor deze bestemming maken we een uitzondering. Voor de 3e keer nemen we je graag mee naar Aldiana Alcaidesa.

Klik op de afbeelding voor meer informatie en vergeet niet het filmpje te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij mee naar Spanje? Download HIER het inschrijfformulier en stuur het ons ZSM toe.

 

Een indruk krijgen hoe zo’n reis beleefd wordt? Lees hieronder de reviews van eerdere deelnemers, en op de reizenpagina van onze Golfschool op Edda Huzid onderaan vind je er nog veel meer.

3 gedachten over “Golfreizen

 • 1 juni 2018 om 09:43
  Permalink

  De parels van Parijs, wederom een goed verzorgd en georganiseerd golfuitje met Raymond en Jelle, altijd een feestje met deze mannen. Wat een mooie banen, wat een entourage en wat een leuk gezelschap, vier dagen fun en golf op hoog niveau. Kijk nu al weer uit naar het volgende event, voor mij Abi Dhabi!

 • 14 november 2018 om 20:15
  Permalink

  Voor de tweede keer zijn wij met Jelle en Raymond op golfreis gegaan. De 1e keer was een super ervaring dus de verwachtingen waren hoog gespannen. Deze reis naar Portugal was echter ook weer super de super!! Jelle en Raymond hadden opnieuw een uitgebalanceerd programma met lessen, golfen en (culinair) plezier. Hun adviezen op de driving range en in de baan zijn goud waard en telkens zorgen zij weer voor starttijden op de mooiste banen. Naast de organisatorische kwaliteiten van Jelle en Raymond zijn het ook perfecte gastheren, die ervoor zorgen dat je in alle opzichten een geweldige golfweek hebt.
  Voor ons is het in ieder geval zeker dat wij ook de komende golfreizen graag weer van de partij zijn.
  Jelle en Raymond, super bedankt voor deze geweldige week!!! Hans en Ineke van den Hoven

 • 16 november 2018 om 13:38
  Permalink

  Het was weer een feest van herkenning, al meerdere malen ben ik mee geweest en steeds weten zij zich zelf te overtreffen en geven je het gevoel van thuis komen. Nu al het geleerde in de praktijk brengen, was dat maar zo eenvoudig als het lijkt als zij het voordoen. Raymond en Jelle jullie zijn prima gastheren ik heb genoten van deze geweldige reis in Portugal en hoop een volgende reis weer van de partij te zijn! Berty Hildebrand

Reacties zijn gesloten.