Les boeken:

We werken met een online lesagenda. Lessen kunnen alleen op deze manier worden geboekt. Na registratie kun je zelf een afspraak maken. Download daarna ook de gratis app iGolfinstructor en les boeken wordt nóg makkelijker! Ook houden we daarin een lesdossier bij, er kunnen foto’s en video’s ingezet worden etc.

Onze lesagenda’s kun je HIER bereiken. 

Lestarieven privélessen per 1-1-’19:

Lesduur Aantal Personen Prijs p.p. Totaal
25 minuten 1  € 26 € 26
  2 € 16 € 32
50 minuten 1 € 52 € 52
  2 € 32 € 64
  3 € 22 € 66
  4 € 18 € 72

 

Lessen zijn exclusief gebruik drivingrange ballen. Je kunt bij de receptie een ballenkaart tegen gereduceerd tarief aanschaffen.

TIP !

Koop in de één van de online lesagenda’s onder “mijn account” een grote leskaart. Deze kaart is geldig voor 10 lessen van een half uur (of 5 van een uur), tegen een scherp tarief. De les is dan toegankelijk voor één persoon. Echter kun je voor € 45,= meer met z’n 2-en komen, koop dan de leskaart PLUS.

  • Leskaart 10 lessen, 1p:               € 242
  • Leskaart PLUS 10 lessen. 2p:   € 142,50 p.p.

Voor een video-analyse gebruiken we diverse systemen. Allemaal geschikt om je swing in slow motion te bekijken, en met behulp van lijnen en hoeken, de foutjes zichtbaar te maken. Voor een videoles adviseren we je om minimaal een uur les in te plannen.

Wintercursus 2018/2019:

Wil jij volgend seizoen je vaste flightgenoten verslaan, of je handicap verlagen, dan is het nu de tijd om hiermee te starten!  Dit kan door mee te doen aan onze Wintercursus, klik HIER voor meer informatie.

Jeugd:

Wij, “Golf4All Academy” hebben genoten van een gezellige en geslaagde Open Jeugd Middag met enthousiaste jeugd. Daarom staan we in de startblokken om in september te beginnen met ons jeugdprogramma!

Klik HIER voor meer informatie.