Het Golf4All Academy team bestaat uit enthousiaste Professionals die hun passie voor golf perfect kunnen overbrengen. Met hun skills zijn ze in staat om golfers van diverse niveaus beter te maken. Maar zeker ook nieuwe spelers voor de sport te winnen.

In de lesagenda is zichtbaar welke pro op welke dag aanwezig is. 

Jelle Tarnóczy

Van kinds af aan is Jelle al sportief ingesteld. Via de CIOS sportopleiding heeft hij van zijn hobby, werk kunnen maken. De specialisatie richting golf was al snel gemaakt en na diverse stage’s behaalde Jelle in 1991 het PGA diploma B-Professional, en gaat lesgeven op het Rijk van Nijmegen bij collega Brian Gee. De stap naar Golfcentrum Best zorgt in 1992 voor meer zelfstandigheid en opbouwen van ervaring binnen de diverse vakgebieden.

In 1993 wordt het A-diploma behaald en speelt Jelle verdienstelijk in wedstrijden van de PGA Holland tour. Golfers op de golfbanen Rosmalen, Leemskuilen en de Dommel heeft hij enthousiast gemaakt, tot hij in 2002 als Headpro in dienst komt bij Burggolf Haverleij. Hier geeft hij leiding aan het pro-team, begeleidt stageprofessionals en traint de jeugd- en competitieteams.

In 2008 vraagt Burggolf of Jelle de nieuwe baan in Middelburg wil gaan opzetten, en verhuist hij naar Zeeland. Daarna begint het hoofdstuk om samen met collega Raymond Stoop een golfschool en -shop op te zetten op Golfbaan Edda Huzid.  In zijn vrije tijd is Jelle een echte buitensporter. Skiën, zeilen en bergwandelen zijn evenals golf zijn grote passies.

 

Bas van Haagen

Sportief, ja zo kun je Bas wel noemen. Al zolang als hij zich kan herinneren is hij met sporten bezig.  Op jonge leeftijd (4 jaar) werd hem het spelletje tennis aangeleerd door zijn ouders die deze sport toen ook beoefenden. Een jaar daarna volgde hij een proefles honkbal en is daar nooit meer weg gegaan.

Vanaf de eerste klas op de middelbare school wist Bas het zeker. Een kantoorbaan was niks voor hem. Lesgeven in de sport, daar lag zijn passie. De vervolgopleiding aan het CIOS in Heerenveen was dus een logische stap veel lesgeef ervaring in meerdere sportdisciplines kon worden opgedaan.

De liefde voor de golfsport begon echt te groeien toen het honkbal wat naar de achtergrond verdween en Bas op het CIOS voor het golfprofiel koos. Aangestoken door familieleden die vrijwel allemaal in het bezit waren van het GVB, de één wat fanatieker dan de ander. Sinds dat moment is voor mij golf mijn nummer één sport en durf ik mijzelf een zeer fanatieke golfer te noemen.

Organisatorisch is Bas op zijn sterkst. Getuige het organiseren van een complete golfdag voor 5 basisscholen (zo’n 100 leerlingen). Dat was een van de stage hoogtepunten die eraan zal meewerken dat hij binnenkort PGA Level 2 gecertificeerd zal worden.

 

Raymond Stoop

Als derde generatie golfprofessional zit golf hem in het bloed. Grootvader Nico was een van de eerste pro’s in Nederland. Net als Jelle behaalde Raymond, na zijn stage op de Sallandsche Golfclub, in 1991 het diploma B-pro. Inmiddels is zijn PGA status na meerdere (bij)scholingen A4 professional.

Zo’n acht jaar heeft Raymond nationale internationale pro-tours gespeeld voordat de focus echt op het lesgeven kwam te liggen. Na het werken op banen als de Peeregaard, Hitland en GCR (tegenwoordig Seve), komt de mogelijkheid om samen met Jelle op Edda Huzid een zelfstandige golfschool en -shop te beginnen.

In zijn lesgeefcarriere is Raymond o.a. verkozen tot Golfpro van het Jaar en stond hij in 2017 in het lijstje van Top 25 professionals volgens Golf.nl. Naast golfen zijn motor rijden, wintersporten, duiken en tijd met zijn gezin belangrijke tijdsbestedingen.